Evangelische Gemeente Morgenstond in Scheveningen is een kerkelijke gemeenschap van mensen die een levende relatie met Jezus Christus willen onderhouden. Daarom willen we in de samenkomsten, in de onderlinge relaties en naar buiten toe de blijdschap van het geloof in Jezus Christus tonen.

Welkom aan de Westduinweg!

We nodigen je graag uit om op zondagochtend een van onze diensten aan de Westduinweg 151 in Scheveningen te bezoeken! We vertellen je op deze pagina graag hoe een samenkomst verloopt. Er zijn op zondagochtend speciale bijeenkomsten (Kidsclub) voor kinderen in verschillende leeftijden. Voor baby’s is er een creche.

Kinderen in de dienst, zondagschool en creche

De kinderen zijn er tijdens het eerste deel van de zondagse samenkomst gewoon bij. Dat doen we omdat we mét elkaar een huisgezin van God vormen, ook voor kinderen is er dus plaats! Natuurlijk kunt u als het even wat moeilijker gaat alle ruimte nemen om even met uw kind de dienst uit te lopen. Na ongeveer een kwartier wordt de kinderen gevraagd naar voren te komen. Er is dan kort speciale aandacht voor hen in de dienst door middel van bijvoorbeeld een verhaal, dans en/of zang waarna voor hen en voor de zondagsschoolleiding wordt gebeden en ze de zegen meekrijgen. U kunt vervolgens uw kind of naar de de zondagsschool (zie Zondagsschool) of naar de crèche brengen.

Wilt u bij het brengen van uw kind eventuele bijzonderheden over de verzorging meedelen aan de leiding? Na de dienst kunnen de kinderen op dezelfde plaats weer door u worden opgehaald.

Dovenvertolking

Een groep doven maakt deel uit van de gemeente. Bij de samenkomsten van de gemeente is daarom dovenvertolking aanwezig. De dovengroep vormt daarnaast een eigen kring welke eenmaal per maand samenkomt (zie Dovenvertolking).

Plaats van samenkomst

Adres Westduinweg 151
  2583 AA Scheveningen/Den Haag
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Voorganger       Hans van der Zwan

Parkeren

In de directe omgeving van het gebouw aan de Westduinweg is beperkte parkeergelegenheid. In veel gevallen biedt de van Boetzelaerlaan uitkomst. De parkeerplaatsen vlak voor de ingang zijn op zondagmorgen en tijdens bijzondere gelegenheden bedoeld voor ouderen en voor degenen die ouderen ophalen met de auto. 

Grotere kaart weergeven