Zeven avonden met elkaar in gesprek over wat echt belangrijk is: jullie relatie. Dat is de Marriage Course. Deze cursus kun je zien als een APK voor je relatie. Welke onderdelen lopen soepel en waar is misschien wat onderhoud of zelfs vernieuwing bij nodig? Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid. De achtste avond wordt de cursus feestelijk afgesloten en is er de ruimte kennissen mee te nemen, natuurlijk met het doel hen ook de cursus te gunnen.

Voor wie:

De Marriage Course is bedoeld voor stellen die willen investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent. Als je al een sterk huwelijk hebt, zal deze cursus je helpen je relatie verder te verbeteren. Maar ook als je huwelijk wat moeizamer verloopt, geeft de cursus je praktische tips. Het is goed om samen aan de slag te gaan met je relatie. Deze cursus helpt je daarbij!

In zeven avonden komen de volgende onderwerpen aan de orde:

· Sterke fundamenten leggen

· De kunst van het communiceren

· Conflicten oplossen

· Kracht van vergeving

· Ouders en schoonouders

· Goede seks

· Liefde in actie

Het programma:

Vaste ingrediënten van een cursusavond: diner voor twee, video-introductie over het onderwerp en met z’n tweeën opdrachten doen en vragen beantwoorden.

De Marriage Course wordt gegeven in een stijlvol ingerichte zaal aan de Westduinweg 151. De avond begint met een heerlijk diner voor twee. Daarna volgt er een plenaire introductie op het thema van de avond. De avond bestaat uit een dynamisch geheel, waarbij de DVD, persoonlijke toelichting door de cursusleiders en gesprek tussen jou en je partner worden afgewisseld. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt heel wat uiteenlopende opdrachten. Vaak volgen er meerdere eyeopeners op een avond: “Oh, denk jij zo!?” Of je herinnert je weer: ‘Ah, natuurlijk, daarin verschillen we gewoon van elkaar!

De volgende cursus:

Dinsdag 28 januari 2020 start de volgende cursus, informatie en aanmelden op https://mcegms.nl/ 

Er wordt ook van deelnemers verwacht dat ze zich op de volgende cursusavond voorbereiden door een opdracht te maken. Ontspanning dus, maar inderdaad: mét huiswerk!