De man die het middelpunt van de geschiedenis vormt, de man die claimt de Waarheid te zijn, de man die iedereen voor een keus stelt door te zeggen: Wie niet voor mij is, die is tegen mij. Jezus! Hoe kijk jij tegen Hem aan? Was Hij Gods Zoon, een goed voorbeeld of een leugenaar? Wie is die Jezus?
Lees hier meer over het verhaal van God of volg de Alpha-cursus om te leren over de basis van het christelijk geloof. Ben je klaar om God te leren kennen? 

Een lied van hoop

Jezus, een unieke persoonlijkheid die zoveel invloed op de mensheid had dat Hij de klok van onze geschiedenis op nul zette. Luister hieronder naar een bijzonder lied over Hem. Zijn leven, zijn dood, zijn opstanding, hebben tot op de dag van vandaag enorme impact.
Zijn leven is een lied van hoop!

 

Leer de bijbel kennen via Startersbijbel.nl


Weet je wat de Bijbel is? Wist je dat je zelf de Bijbel kan lezen en begrijpen? Hoe je (weer) onbevangen de Bijbel kunt gaan lezen kan je ontdekken in de online cursus ‘Bijbellezen voor starters’. Klik hier voor een eerste kennismaking. Aan de hand van een aantal lessen en via online opdrachten ga je zelf op ontdekkingstocht, met als je wilt persoonlijke begeleiding!