Elke derde dinsdag van de maand organiseren we rond etenstijd meals2meet. Het is een ontmoeting rond een door ons zelf gemaakte warme maaltijd. Er is koffie vooraf. Iemand houdt een toespraakje omdat we het belangrijk vinden dat je over Jezus hoort. Tijdens de koffie en de maaltijd is er alle ruimte voor gezelligheid en gesprek. De maaltijd is gratis. Dat past bij de gastvrijheid die we als gemeente willen uitdragen. Iedereen is bij ons welkom, net als dat iedereen bij Jezus welkom is. De komende meals2meet staat in de agenda.

Week van Gebed 20 – 27 januari 2019
Gebedsbijeenkomsten in Scheveningen
 
Thema: ‘Recht voor ogen’ Deuteronomium 16:11-20
  
Zondag 20 januari 10.00 – 12.00 uur Oec.dienst
Nieuwe Badkapel/Zorgvlietkerk, Nieuwe Parklaan 90
  
De gebedsavonden zijn van 20 tot 21 uur
  
Maandag 21 januari
Reality Church, Harstenhoekstraat 29b
  
Dinsdag 22 januari
Baptisten Gemeente Scheveningen, Rehoboth, Nieuwe Laantjes 127
  
Woensdag 23 januari
Pr. Julianakerk, Vlielandsestraat 1
  
Donderdag 24 januari
Evan. Gem. Morgenstond, Westduinweg 151
 
Vrijdag 25 januari
Ichthuskerk, Duinkerksestraat 9
 
Zaterdag 26 januari
Nwe Badkapel/Zorgvlietkerk, Nieuwe Parklaan 90

De jeugdgroep in EGM Scheveningen bestaat uit leden tussen de 16 en 21 jaar. Om de zaterdag komt de jeugd bij elkaar in de avond om met elkaar te eten, gezellige dingen te doen en samen na te denken over wat het geloof inhoud en wat voor invloed het heeft op ieders leven. Het is belangrijk dat iedereen gelijk behandeld wordt en de kans krijgt zijn of haar verhaal te doen en vragen te stellen zonder daarover beoordeeld te worden. Er is een sfeer van openheid en vertrouwen en er is voor iedereen plek. Er is een bruisende en enthousiaste groep die het niet laat bij alleen het doen van Bijbelstudie, maar actief tijd in elkaar wil investeren.

Dus: ben je tussen de 16 en 21 jaar en wil je wel eens een kijkje komen nemen, dan ben je van harte welkom! 

Tieners is voor jongeren in de leeftijd van de brugklas tot 16 jaar.

Locatie: Westduinweg 151.

Frequentie: 1 keer per twee weken op zaterdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

We komen om de week bij elkaar voor Bijbelstudie en activiteiten. Dit doen we aan de hand van een eigen jaarthema. Centraal staat: op een creatieve en eigentijdse manier ontdekken wie jij bent in Christus (identiteit). 1 keer per jaar gaan we op weekend en zijn er verschillende overige activiteiten zoals: Opwekking, EO-Jongerendag en jeugddiensten. Ook streven we naar verbinding tussen tieners en jeugd en zijn er 3 keer per jaar gezamenlijke avonden.

 

Wij zijn als gemeente betrokken bij de voedselbank Scheveningen in Het Kalhuis. Elke week leveren we hen ± 110 eenheden verse groenten. Extra giften om iets te doen aan de nood aan de zwakkeren in Scheveningen zijn zeer welkom. Ook nu is kansloos nog steeds kansloos. U kunt uw bijdrage overmaken aan EGM-Scheveningen onder vermelding van 'Voedselbank'. Het IBAN-nummer vindt u in deze website op de pagina 'ANBI en verantwoording' onder de tab 'Kennismaken'.