Evangelische gemeente Morgenstond in Scheveningen is een kerkelijke gemeenschap van mensen die een levende relatie met Jezus Christus willen onderhouden. Daarom willen we in de samenkomsten, in de onderlinge relaties en naar buiten toe de blijdschap van het geloof in Jezus Christus tonen.

Welkom aan de Westduinweg!

We nodigen je graag uit om op zondagochtend een van onze diensten aan de Westduinweg 151 in Scheveningen te bezoeken! We vertellen je op deze pagina graag hoe een samenkomst verloopt. Er zijn op zondagochtend speciale bijeenkomsten (Kidsclub) voor kinderen in verschillende leeftijden. Voor baby’s is er een creche.

Kinderen in de dienst, zondagschool en creche

De kinderen zijn er tijdens het eerste deel van de zondagse samenkomst gewoon bij. Dat doen we omdat we mét elkaar een huisgezin van God vormen, ook voor kinderen is er dus plaats! Natuurlijk kunt u alle ruimte nemen om even de dienst uit te lopen. Na ongeveer 20 minuten komen de kinderen naar voren en wordt voor hen en voor de zondagschoolleiding gebeden. U kunt vervolgens uw kind of naar de de zondagschool of de crèche brengen.

Wilt u bij het brengen van uw kind eventuele bijzonderheden over de verzorging meedelen aan de leiding? Na de dienst kunnen de kinderen op dezelfde plaats weer door u worden opgehaald.

Dovenvertolking

Een groep doven maakt deel uit van de gemeente. Bij de samenkomsten van de gemeente is daarom dovenvertolking aanwezig. De dovengroep vormt een eigen kring welke eenmaal per maand samenkomt.

Adres

Adres Westduinweg 151
  2583 AA Scheveningen/Den Haag
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Voorganger Henk Vliem, telefoon 070-3500976

Parkeren

In de directe omgeving van het gebouw aan de Westduinweg is beperkte parkeergelegenheid. In veel gevallen biedt de van Boetzelaerlaan uitkomst. De parkeerplaatsen vlak voor de ingang zijn op zondagmorgen en tijdens bijzondere gelegenheden bedoeld voor ouderen en voor degenen die ouderen ophalen met de auto. 

Grotere kaart weergeven

 

Laatste nieuws